Friday, 18 June 2010

Cross Counter's Map : Banned at KMF STOP CENTRE

KMF STOP CENTRE tidak membenarkan kesemua pelanggan bermain di Cross Counter dan Monkey Garden. Dulu, ada juga yang ahli kmfsians yang curi-curi main kat lain dan kantoi (walaupun leader kata main kat cc lain untuk main kat Cross Counter, tapi faham2 la, sebagai kmfsians anda sepatutnya faham dan respek). Sekarang, nasib baik ada Triple Tower & Burning River, jadi diorang x la merayu lagi dan bertanya kenapa x boleh main.

Ni tempat apa kawan-kawan ?
Bangunan apakah itu ?


Red Team akan memijak 3 kitab / buku ini untuk menembak. Jika anda "Blue team", pihak lawan akan memijaknya untuk menembak anda. 2 x 5 !


Tulisan yang tidak jelas, mendatangkan syak.


Ya ! Sememangnya perjalanan di sini amat pelik !


Ini logo asal Freak Street di Kathmandu, Nepal.
Yang tu x de nandek je.
Untuk info tentang Freak Street klik
http://www.planetware.com/kathmandu/freak-street-nep-cn-klfs.htm

Ini maklumat tentang Freak Street :

Description
Freak Street acquired its name in the late 1960s/early 1970s when Kathmandu became a port (replacing the original word = Mecca) for hippies and flower people attracted by the idyllic almost traffic-free city and seemingly unlimited supplies of hashish. Cannabis or ganja, Shiva's favorite herb which grows virtually wild here, is used by sadhus as part of normal religious practice. Older male villagers also enjoy a smoke when getting together for a game or a chat. In this congenial climate the influx of drug-seeking foreigners stimulated a thriving trade. Cannabis sellers on the streets and cannabis biscuits in the restaurants were not unusual. More and more hotels appeared. Freak Street became the tourist center of Kathmandu, until eventually overtaken by Thamel with its
superior facilities.

In 1973 King Birendra intervened to stem the tide by making the sale of cannabis illegal, and in 1976 its cultivation was banned. It can still be bought, especially in and around Freak Street and in Thamel, furtive whispers heralding offers of sale. But strictly enforced controls have largely halted the trade. Anyone acquiring or found in possession of the drug can usually expect a prison sentence. In exceptional circumstances they may get off with a very large fine.


Apakah tujuan mengaitkan kawasan ini sebagai Freak Street
yang dulunya terkenal sebagai sarang dadah ?

Eh ! Macam iklan katil Dreamland je ?
Err ... boleh zoom dekat lagi ?


Nah dah zoom ! Jangan buat2 tak nampak pulak.
London Strong : Adult Only ? Kedai Sex Toys atau Rumah Pelacuran ?


Ya benar ! Kawasan ini adalah kawasan penganut Islam. Rasanya x der orang yang tak mengaitkan bangunan berkubah itu sebenarnya masjid.

Adakah anda mahu bermain lagi di sini ?
Kepada yang nak mengatakan tindakan banned ini bodoh, adakah anda tidak bodoh kerana "mempersendakan" agama semata-mata nak main sniper ?

Ingat, jangan kerana hendak berhibur kita rela memijak dan memalukan agama kita sendiri.

Nota : Game Online kebanyakannya mempunyai unsur-unsur negatif sebegini yang dilihat secara halus untuk meghakis akidah remaja & kanak-kanak Islam melalui hiburan : Game Online.

Jin Online : Pemain boleh berkahwin dan perlu berjumpa "Paderi" yang akan mendoakan pasangan terbabit.
Webiste : http://jin.goplayplay.com/ad/11/


SDO-X : Sebelum ini pemain berkahwin menerusi "Pendaftar Perkahwinan Maya". Sekarang, pemain perlu klik kepada bangunan yang mempunyai lambang salib atau gereja.
Website - http://xdo.cibmall.net/

Saya sedang memanjangkan perkara ini kepada pihak-pihak yang berkenaan.

3 comments:

Fuad Asyraf said...

bagus2.... adik dah lame syak... tapi kalu adik sorang jer yg syak sape nak caye kan??? dgn bantuan KMFSC ni baru la adik lega.... mulai sekarang adik xkn main lagi kat cross!!!!! Tapi adik respect ah SQ ni.... adik nekad nak change name n nak join SQ ni balik!!!!

Fuad Asyraf said...

Org yg REKA SuddenAttack ni mesti keturunan YAHUDI.. Diorang nak mainkan agama ISLAM dan sengaja buat remaja islam buat DOSA yg tidak disengajakan..... KMFSC adalah contoh CyberCafe
yg patut dicontohi oleh pemilik CyberCafe yg lain....

Fuad Asyraf said...

abg patut band gun(TAVOR&GAL-1)..... kerana ianya rekaan si BANGSAT yahudi!!!! Apabila kite gune gunz diorang ini bermaksud kite menyokong diorang!!! diorang(YAHUDI) mmg licik..... kebanyakkan pemain SA yg islam x tau pasal ni.... tu yg adik heran sgt2... abg patut larang MEMBER kmfsc.co.cc gune gun tu.... ok?? ^^